ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Karlskrona - Allt om bra Städbolag i Karlskrona
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Karlskrona

Totalt i Karlskrona finns det 6 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Karlskrona och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Karlskrona kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Blekinge och i Karlskrona finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Karlskrona är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Karlskrona

HS Städservice

Rosenholmsvägen 1

371 46 Karlskrona

CooPartner Transport & Service

Norra Smedjegatan 51

371 33 Karlskrona

Hem & Trädgårdsservice

Djäknemålavägen 8

371 93 Karlskrona

Sodexo AB

Amiralitetsgatan 25

371 30 Karlskrona

Veteranpoolen

Östra Vittusgatan 18

371 33 Karlskrona


Fler städbolag i Karlskrona

ISS Facility Services AB

Nya Skeppsbrogatan 7-9

371 33 Karlskrona