Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Sölvesborg

Totalt i Sölvesborg finns det 7 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Sölvesborg och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Sölvesborg kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Blekinge och i Sölvesborg finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Sölvesborg är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Sölvesborg

Ta-Mix i Sölvesborg AB

Tredenborgsvägen 3

294 35 Sölvesborg

Meritum

Stibyvägen 91

294 95 Sölvesborg

Lilltorpet AB

Klockarevägen 8

294 71 Sölvesborg

Sölvesborgs Städ

Nexövägen 29A

294 35 Sölvesborg

Evas Bud o Städbolag

Lilljedahlsgatan 14

294 32 Sölvesborg


Fler städbolag i Sölvesborg

Barbro's Städ & Service

Sölvevägen 72

294 39 Sölvesborg

Lst Lilianas Städ & Trädgårdsservice AB

Klockarevägen 8

294 71 Sölvesborg