ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Leksand - Allt om bra Städbolag i Leksand
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Leksand

Totalt i Leksand finns det 5 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Leksand och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Leksand kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Dalarna och i Leksand finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Leksand är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Leksand

TPM Städ AB

Hantverkaregatan 31

793 30 Leksand

Dala Service AB

Prins Augusts Väg 10

793 35 Leksand

Kickens Städ AB

Karlsarvet 0

793 92 Leksand

Dala Depån

Prins Augusts Väg 10

793 35 Leksand

Kicken's Städ AB

Karlsarvet Täktvägen 5

793 92 Leksand