ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Bollnäs - Allt om bra Städbolag i Bollnäs
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Bollnäs

Totalt i Bollnäs finns det 9 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Bollnäs och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Bollnäs kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Gävleborg och i Bollnäs finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Bollnäs är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Bollnäs

Norrlands Miljövård AB

Nyhedsbacken 2

821 31 Bollnäs

Mona & Ninas Städ HB

Kvarnvägen 11

821 43 Bollnäs

ISS Facility Services AB

Industrigatan 9

821 41 Bollnäs

Nisses Bud Bollnäs AB

Renslyckan 12

821 50 Bollnäs

Grängsbo Service AB

Fabriksgatan 8

821 33 Bollnäs


Fler städbolag i Bollnäs

Malmströms Fönsterputs

Stenbergsplan 3

821 35 Bollnäs

LMB Trivsel

Sävsbergsvägen 1

821 30 Bollnäs

Samhall AB

Industrigatan 8

821 41 Bollnäs

Hyr en pensionär

Norra Bäckvägen 22

821 51 Bollnäs