ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Söderhamn - Allt om bra Städbolag i Söderhamn
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Söderhamn

Totalt i Söderhamn finns det 7 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Söderhamn och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Söderhamn kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Gävleborg och i Söderhamn finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Söderhamn är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Söderhamn

Bloms Städservice AB

Granvägen 1

826 35 Söderhamn

Adarus

Oxtorgsgatan 4D

826 32 Söderhamn

Norrlands Miljövård AB

Åsbäcksgatan 33

826 31 Söderhamn

Hälsinge Ventilations Rengöring

Västra Tullgatan 11

826 32 Söderhamn

ISS Facility Services AB

Granvägen 1

826 35 Söderhamn


Fler städbolag i Söderhamn

Kontorsvaruhuset

Björnängsvägen 4

826 40 Söderhamn

Städmäster, Firma

Norrtullsgatan 31A

826 31 Söderhamn