ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Visby - Allt om bra Städbolag i Visby
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Visby

Totalt i Visby finns det 6 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Visby och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Visby kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Gotland och i Visby finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Visby är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Visby

Fole Alltjänst

Fole Stora Sojdeby 755

621 75 Visby

Städspecialisten AB

Skarphällsgatan 10

621 41 Visby

ISS Facility Services AB

Cypressgatan 1A

621 58 Visby

Kvalitetshem Gotland AB

Tallundsgatan 11G

621 46 Visby

Samhall AB

Sotaregatan 3

621 53 Visby


Fler städbolag i Visby

HelpMi Service AB

Allégatan 156

621 51 Visby