Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Oskarshamn

Totalt i Oskarshamn finns det 7 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Oskarshamn och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Oskarshamn kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Kalmar län och i Oskarshamn finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Oskarshamn är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Oskarshamn

Clean Corner Fordonsvård

Väderumsvägen 7

572 36 Oskarshamn

Ha-Ren Städservice

Munkgatan 1

572 32 Oskarshamn

MJ Sanering

Munkgatan 3

572 32 Oskarshamn

Industritvätt

Norra Strandgatan 5-7

572 32 Oskarshamn

ISS Facility Services AB

Hyvelgatan 3

572 36 Oskarshamn


Fler städbolag i Oskarshamn

Lorenc's städ & underhållning

Norra Vägen 5

572 50 Oskarshamn

ProWork

Smältekvarn

572 91 Oskarshamn