ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Boden - Allt om bra Städbolag i Boden
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Boden

Totalt i Boden finns det 6 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Boden och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Boden kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Norrbotten och i Boden finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Boden är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Boden

Din Hemservice

Kungsgatan 26

961 34 Boden

StädAkuten i Norr AB

Kungsgatan 49

961 35 Boden

Anja's Städservice

Kommendörsgatan 25

961 31 Boden

Bättre Liv & Hälsa

Kommendörsgatan 9

961 31 Boden

Bothnia Städservice AB

Pontonjärvägen 9C

961 43 Boden


Fler städbolag i Boden

Samhall AB

Industrivägen

961 68 Boden