ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Haparanda - Allt om bra Städbolag i Haparanda
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Haparanda

Totalt i Haparanda finns det 4 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Haparanda och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Haparanda kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Norrbotten och i Haparanda finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Haparanda är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Haparanda

Samhall AB

Företagsvägen 4

953 33 Haparanda

Haparanda Städservice

Kranvägen 3

953 33 Haparanda

ISS Facility Services AB

Norrmalmsvägen 2

953 34 Haparanda

RP Bygg

Företagsvägen 7

953 33 Haparanda