Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Kalix

Totalt i Kalix finns det 5 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Kalix och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Kalix kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Norrbotten och i Kalix finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Kalix är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Kalix

Samhall AB

Maskinvägen 6

952 61 Kalix

Kalix Bygg Städ HB

Köpmannagatan 14

952 34 Kalix

Kalix vaktmästeri

Vattenvägen 4

952 35 Kalix

Städa Direkt AB

Köpmannagatan 12

952 34 Kalix

Tores Städ

Tallhedsgatan 2B

952 32 Kalix