ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Kiruna - Allt om bra Städbolag i Kiruna
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Kiruna

Totalt i Kiruna finns det 6 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Kiruna och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Kiruna kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Norrbotten och i Kiruna finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Kiruna är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Kiruna

Samhall AB

Maskinvägen 6

981 38 Kiruna

Norrlands Miljövård AB

Konduktörsgatan 8A

981 34 Kiruna

ISS Facility Services AB

LkAB

981 86 Kiruna

GreenClean

Lastaregatan 1

981 34 Kiruna

Kiruna Industrisanering

Tågmästaregatan 7

981 34 Kiruna


Fler städbolag i Kiruna

Leilas Städservice

Lars Janssonsgatan 7A

981 34 Kiruna