ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Piteå - Allt om bra Städbolag i Piteå
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Piteå

Totalt i Piteå finns det 5 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Piteå och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Piteå kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Norrbotten och i Piteå finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Piteå är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Piteå

AJK's Hem & Service HB

Backevägen 34

941 48 Piteå

Maid Hemservice

Sundsgatan 41

941 62 Piteå

Samhall AB

Fläktgatan 20

941 47 Piteå

PiteStäd

Källbogatan 72

941 36 Piteå

Easy Rent AB

Kolmilavägen 17

941 37 Piteå