ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Kumla - Allt om bra Städbolag i Kumla
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Kumla

Totalt i Kumla finns det 6 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Kumla och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Kumla kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Örebro län och i Kumla finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Kumla är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Kumla

MCC Städ & Service

Baldergatan 55

692 32 Kumla

EM Städ

Hägergatan 72

692 36 Kumla

Samhall AB

Järsjögatan 7

692 35 Kumla

Troll Tina's All-Service

Hardemo-Nybble 107

692 93 Kumla

Margaretas Städ & Allservice

Norra Mossby 120

692 92 Kumla


Fler städbolag i Kumla

Lokalvårdarna & Bemanning AB

Tånggatan 6

692 31 Kumla