Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Lindesberg

Totalt i Lindesberg finns det 5 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Lindesberg och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Lindesberg kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Örebro län och i Lindesberg finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Lindesberg är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Lindesberg

Linde StädService

Jätteåkersvägen 12F

711 36 Lindesberg

Kixon AB

Norrtullsgatan 15

711 30 Lindesberg

Samhall AB

Idrottsvägen 1

711 34 Lindesberg

Lindesbergs Fönsterputs & Städ AB

Norevägen 6C

711 32 Lindesberg

Thelins Allstäd i Lindesberg

Fornaboda Brottet 439

711 91 Lindesberg