ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Motala - Allt om bra Städbolag i Motala
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Motala

Totalt i Motala finns det 7 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Motala och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Motala kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Östergötland och i Motala finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Motala är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Motala

Veteranpoolen

Luxorgatan 1

591 39 Motala

Vedemö städ o trädgård

Vedemö 703

591 91 Motala

Servum AB

Luxorgatan 4

591 39 Motala

KIRBY RTS Sverige AB

Drakvägen 7

591 32 Motala

SSG SpecialStäd och Golvrenoveringar AB

Luxorgatan 1

591 39 Motala


Fler städbolag i Motala

Motala Städ

Urban Hjärnes Väg 14B

591 30 Motala

ISS Facility Services AB

Luxorgatan 1

591 39 Motala