ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Båstad - Allt om bra Städbolag i Båstad
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Båstad

Totalt i Båstad finns det 6 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Båstad och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Båstad kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Skåne och i Båstad finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Båstad är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Båstad

Enestäd AB

Stationsterrassen 10

269 36 Båstad

Tina & Björns Städ & trädgårdsservice

Rammsjövägen 45

269 95 Båstad

Bjäre Hemservice

Köpmansgatan 123D

269 36 Båstad

Fairnet AB

Ängelholmsvägen 263

269 42 Båstad

Hemakuten

Södra Bäckahusvägen 21

269 92 Båstad


Fler städbolag i Båstad

LT-Städ Rent Hus

Kalkvägen 4

269 36 Båstad