Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Höör

Totalt i Höör finns det 5 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Höör och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Höör kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Skåne och i Höör finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Höör är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Höör

Lyxstäd i Höör

Fredsgatan 16

243 30 Höör

Gyllix & Co HB

Stanstorp 226

243 91 Höör

Storgatans hemservice

Storgatan 17

243 30 Höör

Wisju AB

Ljungstorps Gård

243 94 Höör

Jularps Hem-Allservice

Jularp 172

243 93 Höör