Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Staffanstorp

Totalt i Staffanstorp finns det 7 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Staffanstorp och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Staffanstorp kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Skåne och i Staffanstorp finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Staffanstorp är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Staffanstorp

Städtanten AB

Kranvägen 9

245 34 Staffanstorp

Staffanstorps Städ & Kemtvätt

Strindbergs Väg 5

245 32 Staffanstorp

Activa Servicepartner i Staffanstorp AB

Kometvägen 1

245 34 Staffanstorp

Städexperten

Knästorpsvägen 7

245 93 Staffanstorp

HemmaRent Staffanstorp AB

Marsvägen 12

245 33 Staffanstorp


Fler städbolag i Staffanstorp

ISS Facility Services AB

Truckstigen 10

245 34 Staffanstorp

Clean It Up Städservice i Skåne AB

Knutsborg 76

245 45 Staffanstorp