ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Tomelilla - Allt om bra Städbolag i Tomelilla
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Tomelilla

Totalt i Tomelilla finns det 6 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Tomelilla och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Tomelilla kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Skåne och i Tomelilla finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Tomelilla är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Tomelilla

Socialförvaltning Individ- o. Familjeomsorg Socialtjänst

Gustafs Torg 16

273 30 Tomelilla

Gatukontor Vatten Avlopp Fastigheter

Gustafs Torg 16

273 30 Tomelilla

AD Blixt Städfirma HB

Nygatan 2

273 36 Tomelilla

ISS Facility Services AB

Nybogatan 4

273 30 Tomelilla

Pärfekt Städservice

Bollerup 175

273 94 Tomelilla


Fler städbolag i Tomelilla

Österlenhem AB

Gustafs Torg 16

273 30 Tomelilla