Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Vellinge

Totalt i Vellinge finns det 6 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Vellinge och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Vellinge kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Skåne och i Vellinge finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Vellinge är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Vellinge

A-L.L. Städ

Kärleksvägen 10

235 92 Vellinge

Repax Maskinservice

Mobilgatan 16

235 39 Vellinge

Sparvath Fönsterputs & Städservice AB

Norra Hötoftavägen 135

235 99 Vellinge

Kvalitets Städ i Vellinge AB

Stortorget 6

235 31 Vellinge

Aseeva AB

Gessievägen 259

235 93 Vellinge


Fler städbolag i Vellinge

Aktiv Ekonomistäd AB

Trastgatan 11

235 37 Vellinge