ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Ystad - Allt om bra Städbolag i Ystad
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Ystad

Totalt i Ystad finns det 6 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Ystad och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Ystad kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Skåne och i Ystad finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Ystad är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Ystad

Samhall AB

Fridhemsgatan 39

271 39 Ystad

Leonard Fönsterputs & Städ

Vitkålsgatan 11

271 54 Ystad

Rentix Städ AB

Bjäresjö 20

271 91 Ystad

Hemrex AB

Sixten Sparres Gata 2A

271 39 Ystad

Städälvans hushållsnära tjänster

Lingonstigen 3D

271 38 Ystad


Fler städbolag i Ystad

Svedala Städ

Blankas Gata 6

271 53 Ystad