ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Katrineholm - Allt om bra Städbolag i Katrineholm
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Katrineholm

Totalt i Katrineholm finns det 7 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Katrineholm och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Katrineholm kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Södermanland och i Katrineholm finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Katrineholm är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Katrineholm

Malma Fönsterputs AB

Tegnérvägen 41B

641 32 Katrineholm

Cirkel Städ AB

Nyhemsgatan 16

641 51 Katrineholm

Just Maid It AB

Almgatan 1

641 34 Katrineholm

Katrineholms Hemservice AB

Linnévägen 41

641 32 Katrineholm

Städman Serviceföretag HB

Stensjögatan 8

641 34 Katrineholm


Fler städbolag i Katrineholm

Katrineholms Trädgårdstekniska Byrå AB

Ljungvägen 15

641 39 Katrineholm

Östgöta Städ

Starrvägen 20

641 49 Katrineholm