ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Bergshamra - Allt om bra Städbolag i Bergshamra
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Bergshamra

Totalt i Bergshamra finns det 4 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Bergshamra och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Bergshamra kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Stockholms län och i Bergshamra finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Bergshamra är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Bergshamra

Sjömans Städservice

Ängsvägen 12

760 10 Bergshamra

Karlssons städ

Kusbodavägen 1

760 10 Bergshamra

Per-Olas Jourstäd

Lillbodavägen 10

760 10 Bergshamra

AB Rent av Annika's

Utanbro 207

760 10 Bergshamra