Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Bro

Totalt i Bro finns det 4 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Bro och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Bro kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Stockholms län och i Bro finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Bro är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Bro

Sweet Städ AB

Stenhagen 11

197 93 Bro

Sadroc AB

Stenkaksvägen 7

197 91 Bro

Incredible Cleanup Organisation i Upplands-Bro AB

Ullevivägen 10

197 40 Bro

Jennies Städskrubb

Bondmorans Väg 34

197 92 Bro