ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Farsta - Allt om bra Städbolag i Farsta
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Farsta

Totalt i Farsta finns det 7 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Farsta och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Farsta kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Stockholms län och i Farsta finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Farsta är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Farsta

PMWorkers

Åkantsvägen 5

123 52 Farsta

Städshopen i Stockholm AB

Pepparvägen 81

123 56 Farsta

Cared Städservice AB

Mårbackagatan 19

123 43 Farsta

R:ens Service AB

Mårbackagatan 19

123 43 Farsta

Sun Light Fönsterputs & Städ

Farstavägen 102

123 32 Farsta


Fler städbolag i Farsta

Awa Städservice AB

Saltvägen 10

123 56 Farsta

Strindholms Städservice, HB

Kristinehamnsgatan 4

123 44 Farsta