ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Handen - Allt om bra Städbolag i Handen
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Handen

Totalt i Handen finns det 8 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Handen och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Handen kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Stockholms län och i Handen finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Handen är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Handen

P A M Clean

Sotargränd 16

136 48 Handen

Svenska Servicegruppen i Sverige AB

Stationsvägen 11

136 40 Handen

Veteranpoolen

Haninge Centrum

136 46 Handen

Länna Gårds Fastighetsvård

Dalarövägen 26

136 46 Handen

Inkeris Städ

Dalarövägen 33

136 45 Handen


Fler städbolag i Handen

SoDaco Clean

Vallavägen 63

136 41 Handen

HSB Omsorg Haninge Farsta

Sleipnervägen 99

136 42 Handen

S T Confort Städ

Runstensvägen 50

136 45 Handen