ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Hässelby - Allt om bra Städbolag i Hässelby
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Hässelby

Totalt i Hässelby finns det 5 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Hässelby och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Hässelby kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Stockholms län och i Hässelby finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Hässelby är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Hässelby

Stockholm Infraservice AB

Liden 17

165 74 Hässelby

SunisaCare

Ormängsgatan 23

165 56 Hässelby

Renab-Klara

Persikogatan 22

165 63 Hässelby

Svenska Städgruppen AB

Viveka Trolles Gränd 15

165 54 Hässelby

Exopal Städ KB

Astrakangatan 130

165 52 Hässelby