ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Märsta - Allt om bra Städbolag i Märsta
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Märsta

Totalt i Märsta finns det 5 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Märsta och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Märsta kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Stockholms län och i Märsta finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Märsta är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Märsta

Hem & Fröjd

Karby

195 94 Märsta

Engblad Bygg och Sanering

Karlsborgsvägen 39

195 33 Märsta

Kristallsjön AB

Tingvallavägen 5C

195 31 Märsta

Fanda Städservice

Sleipnergatan 44

195 54 Märsta

Prostäd i Sigtuna AB

Tingvallavägen 38A

195 32 Märsta