ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Nacka - Allt om bra Städbolag i Nacka
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Nacka

Totalt i Nacka finns det 7 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Nacka och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Nacka kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Stockholms län och i Nacka finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Nacka är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Nacka

Milka Städ

Fyrspannsvägen 29

131 48 Nacka

Aktiv Städservice i Nacka

Tallidsvägen 6F

131 37 Nacka

Lbe Städservice AB

Serenadvägen 22

131 40 Nacka

Bergåsa Montageteam AB

Bergåsavägen 1

131 47 Nacka

Klenzo Städprodukter AB

Telefonstigen 2

131 39 Nacka


Fler städbolag i Nacka

Apostolos Vatsos Clean AB

Västra Finnbodavägen 2

131 30 Nacka

M-Grossen Kontor & Data AB

Ektorpsvägen 4

131 47 Nacka