Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Sköndal

Totalt i Sköndal finns det 5 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Sköndal och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Sköndal kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Stockholms län och i Sköndal finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Sköndal är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Sköndal

Änglarnas Flytt & Städ AB

Bogårdsvägen 25

128 62 Sköndal

Radholm-Carlson Carina

Sockerbagarvägen 2

128 67 Sköndal

Stockholms Städsystem AB

Sköndalsvägen 89

128 66 Sköndal

Aasta-Städbolag KB

Sköndalsvägen 88

128 68 Sköndal

Actina AB

Bogårdsvägen 45

128 62 Sköndal