ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Tumba - Allt om bra Städbolag i Tumba
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Tumba

Totalt i Tumba finns det 4 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Tumba och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Tumba kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Stockholms län och i Tumba finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Tumba är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Tumba

Hesslegård Städekonomi AB

Solbacksvägen 21

147 41 Tumba

A.R.T Undertak AB

Rådjursvägen 143

147 34 Tumba

DoloresService.se

Enbacken 54

147 33 Tumba

Fest Och Städning

Lignellsvägen 42

147 43 Tumba