ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Vallentuna - Allt om bra Städbolag i Vallentuna
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Vallentuna

Totalt i Vallentuna finns det 5 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Vallentuna och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Vallentuna kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Stockholms län och i Vallentuna finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Vallentuna är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Vallentuna

Omexs AB

Tellusvägen 43

186 36 Vallentuna

Andreka

Västergården 267

186 37 Vallentuna

Lavanda Cleaning

Allévägen 6

186 39 Vallentuna

Zita Städ

Mörbyvägen 24

186 32 Vallentuna

S I N D A B Städ - Industri

Odlingsvägen 34

186 42 Vallentuna