Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Kristinehamn

Totalt i Kristinehamn finns det 5 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Kristinehamn och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Kristinehamn kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Värmland och i Kristinehamn finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Kristinehamn är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Kristinehamn

StädAssistans Fönsterputs, Golvvård och Flyttstäd

Havgatan 1

681 42 Kristinehamn

Multi Green Service

Bangårdsgatan 1

681 30 Kristinehamn

Olssons Städ i Värmland

Tredje Industrigatan 9

681 30 Kristinehamn

Boa Transport & Städservice AB

Bodalsvägen 5

681 43 Kristinehamn

ISS Facility Services AB

Båjortgatan 9

681 30 Kristinehamn