ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Skellefteå - Allt om bra Städbolag i Skellefteå
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Skellefteå

Totalt i Skellefteå finns det 7 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Skellefteå och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Skellefteå kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västerbotten och i Skellefteå finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Skellefteå är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Skellefteå

MAiD Hemservice

Nöppelbergsvägen 1

931 76 Skellefteå

Nolabackens Städ AB

Östra Nygatan 104

931 35 Skellefteå

Kontorsvaruhuset

Norra Järnvägsgatan 52

931 37 Skellefteå

Miljöstäd AB

Nålvägen 3

931 57 Skellefteå

Specialservice AB, Skellefteå

Brogatan 32

931 62 Skellefteå


Fler städbolag i Skellefteå

Din miljö i Skellefteå

Ragvaldsträsk 20

931 95 Skellefteå

Gunne-Gerds Hemservice AB

Hägglundsgatan 7B

931 40 Skellefteå