ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Vilhelmina - Allt om bra Städbolag i Vilhelmina
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Vilhelmina

Totalt i Vilhelmina finns det 4 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Vilhelmina och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Vilhelmina kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västerbotten och i Vilhelmina finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Vilhelmina är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Vilhelmina

Samhall AB

Videvägen 69

912 32 Vilhelmina

Vilhelmina Städ

Terminalgatan 2

912 32 Vilhelmina

U-Städ och Golvvård

Strandvägen 16C

912 34 Vilhelmina

ISS Facility Services AB

Volgsjövägen 41

912 32 Vilhelmina