ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Härnösand - Allt om bra Städbolag i Härnösand
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Härnösand

Totalt i Härnösand finns det 8 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Härnösand och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Härnösand kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västernorrland och i Härnösand finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Härnösand är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Härnösand

ISS Facility Services AB

Norra Kyrkogatan 19

871 32 Härnösand

MPN Städservice

Vangstagatan 60B

871 62 Härnösand

Karibo Städ

Korsmässvägen 5

871 65 Härnösand

Städ o. transport Landstingsservice

Härnösands Sjukhus

871 82 Härnösand

Catarinas Städtjänst

Frejgatan 8

871 42 Härnösand


Fler städbolag i Härnösand

All-Assistance i Härnösand

Storgatan 46

871 30 Härnösand

Hallners Städ & Golvvård HB

Lövuddsvägen 35

871 40 Härnösand

Norrlands Miljövård AB

Kusthöjden 12

871 33 Härnösand