Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Örnsköldsvik

Totalt i Örnsköldsvik finns det 8 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Örnsköldsvik och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Örnsköldsvik kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västernorrland och i Örnsköldsvik finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Örnsköldsvik är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Örnsköldsvik

ISS Facility Services AB

Ångermanlandsgatan 28B

891 38 Örnsköldsvik

Norrlands Miljövård AB

Hästmarksvägen 3

891 38 Örnsköldsvik

Kjelles Service

Ångermanlandsgatan 12A

891 35 Örnsköldsvik

Skurgummans allservice

Myrsvedjevägen 6

891 50 Örnsköldsvik

Happy Åsa Clean i Övik AB

Golfbanevägen 21

891 30 Örnsköldsvik


Fler städbolag i Örnsköldsvik

Creative Städ

Lasarettsgatan 26

891 32 Örnsköldsvik

Städkompetens i Norrland AB

Centralesplanaden 15B

891 33 Örnsköldsvik

Dolly dust

Järvstagatan 8E

891 61 Örnsköldsvik