ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Sala - Allt om bra Städbolag i Sala
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Sala

Totalt i Sala finns det 4 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Sala och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Sala kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västmanland och i Sala finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Sala är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Sala

Heby Städ & Flytt AB

Bergslagsgatan 1E

733 31 Sala

P. Landin Fönsterputs & Städ AB

Tegelgatan 12

733 38 Sala

Tompas Städ & Allservice

Gustafsborgsgatan 6

733 32 Sala

Mälardalens Boservice AB

Fridhemsgatan 18

733 39 Sala