ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Angered - Allt om bra Städbolag i Angered
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Angered

Totalt i Angered finns det 7 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Angered och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Angered kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västra Götaland och i Angered finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Angered är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Angered

I.g. Städ Handelsbolag

Salviagatan 3A

424 40 Angered

Radas Städ och Fönsterputs AB

Saffransgatan 45

424 42 Angered

Pellerins Städ AB

Storås Industrigata 6

424 69 Angered

All Städ & Fönsterputs

Västerslänt 153

424 35 Angered

Mirex Cater & Städ Enskild Firma

Muskotgatan 21

424 41 Angered


Fler städbolag i Angered

Husfruarna

Fjällglimmen 5

424 49 Angered

Lärje Städ

Nolängsvägen 22

424 55 Angered