ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Kinna - Allt om bra Städbolag i Kinna
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Kinna

Totalt i Kinna finns det 5 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Kinna och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Kinna kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västra Götaland och i Kinna finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Kinna är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Kinna

A M Städpatrullen

Vallbogatan 4

511 58 Kinna

Ekbergs Fönsterputs & Städ AB

Kyrkogatan 7

511 54 Kinna

Vitis Städ & Trädgård KB

Lyddevägen 18

511 58 Kinna

Bergmans Ordning & Reda

Ekebovägen 12

511 58 Kinna

PBS Pellets Brännar Service

Hedevägen 40

511 58 Kinna