ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Kungälv - Allt om bra Städbolag i Kungälv
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Kungälv

Totalt i Kungälv finns det 7 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Kungälv och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Kungälv kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västra Götaland och i Kungälv finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Kungälv är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Kungälv

GÖAB Göta Kontors-& Fastighetsservice AB

Maskingatan 2

442 40 Kungälv

Prowaterclean

Kongahällagatan

442 36 Kungälv

Renee Larsson Städ

Svarvaregatan 19

442 34 Kungälv

Veteranpoolen

Bultgatan 38

442 40 Kungälv

Pcn Fastighetsservice AB

Svarvaregatan 19B

442 34 Kungälv


Fler städbolag i Kungälv

Clean Oil Technology AB

Bultgatan 40B

442 40 Kungälv

AIM Fastighetsservice

Plogvägen 199

442 44 Kungälv