ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Mölndal - Allt om bra Städbolag i Mölndal
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Mölndal

Totalt i Mölndal finns det 8 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Mölndal och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Mölndal kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västra Götaland och i Mölndal finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Mölndal är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Mölndal

Kuststäd AB

Flöjelbergsgatan 12

431 37 Mölndal

Orkidée Städ

Vänortsgatan 4B

431 60 Mölndal

Beck Städservice i Göteborg AB

Bäckstensgatan 11E

431 49 Mölndal

ASP Allied Service Partners AB

Norra Ågatan 40

431 37 Mölndal

Nilfisk-ALTO Sverige AB

Aminogatan 18

431 53 Mölndal


Fler städbolag i Mölndal

Betjänten HomeMaid

Krokslätts Parkgata 4

431 68 Mölndal

Flyttstäd

Göteborgsvägen 25

431 30 Mölndal

Pro Assistans Sverige AB

Sörgärdesgatan 1

431 37 Mölndal