ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Städbolag i Partille - Allt om bra Städbolag i Partille
Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Partille

Totalt i Partille finns det 8 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Partille och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Partille kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västra Götaland och i Partille finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Partille är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Partille

Edy Bygg & Fastighetservice

Parallellvägen 7E

433 35 Partille

Blue Rent HB

Fjällvindsvägen 24

433 49 Partille

Stjärnglans HB

Lexbyvägen 20

433 31 Partille

Nordiska Städentreprenad HB

Järnringen 19

433 30 Partille

Frontmind

Kåbäcksvägen 1

433 38 Partille


Fler städbolag i Partille

Mats Städ

Timmerslätt 32A

433 46 Partille

Service Entreprenören Väst AB

Ögärdesvägen 19C

433 30 Partille

smarta Städ AB

Järnringen 19

433 30 Partille