Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Strömstad

Totalt i Strömstad finns det 7 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Strömstad och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Strömstad kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västra Götaland och i Strömstad finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Strömstad är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Strömstad

Städtoppen AB

Laholmen

452 30 Strömstad

ISS Facility Services AB

Uddevallavägen 3

452 31 Strömstad

Golden Clean

Oslovägen 43

452 35 Strömstad

Bohus Service Partner AB

Prästängsvägen 17

452 33 Strömstad

Städakuten i Västra Götaland HB

Gamla Färjevägen 44

452 93 Strömstad


Fler städbolag i Strömstad

Iredo Marknadsföring AB

Uddevallavägen 3

452 31 Strömstad

Fjällbacka Städservice AB

Krokstrand Skola

452 93 Strömstad