Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Torslanda

Totalt i Torslanda finns det 4 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Torslanda och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Torslanda kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västra Götaland och i Torslanda finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Torslanda är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Torslanda

Hälsa med Händer

Torslanda Torg 2

423 32 Torslanda

NDC Hemma AB

Håltavägen 9C

423 38 Torslanda

Torslanda Fönsterputs & Städ AB

Fyrbåksvägen 12

423 39 Torslanda

Hilda-Städ HB

Övre Lysbojsvägen 6

423 39 Torslanda