Städbolag - Allt matnyttigt beträffande Städbolag
Städbolag i Trollhättan

Totalt i Trollhättan finns det 6 städbolag och städfirmor och flera av dessa städföretag har många personer som är duktiga städare. Ibland kan det vara svårt att hitta det bästa Städbolag i Trollhättan och dessutom kan tjänsteutbudet eller priset variera. Det är bäst om någon man känner i städbranschen kan rekommendera ett duktigt städbolag. Information och betyg om städbolagen i Trollhättan kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Västra Götaland och i Trollhättan finns många städbolag är det bra att kontakta flera av städfirmorna eller kolla på internet gällande pris och typ av städjobb de utför. Om du kontaktar städbolaget är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha ha städat (storlek och typ av lokaler), hur ofta du tycker det behöver städas och vilken tidpunkt på dygnet ni vill ha städat. En del info kan om olika typer av städning och andra tjänster som städbolagen erbjuder kan du få genom att du få genom att kolla webbsidor från olika städföretag.

Enklast att komma i kontakt med ett städbolag i Trollhättan är att välja någon av städbolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag i Trollhättan

HÅWE Konsulttjänst AB

Slåttervägen 87

461 61 Trollhättan

Linas Städvård

Lantmannavägen 79

461 60 Trollhättan

Fastighet o. Städservice AB

Hörngatan 43

461 50 Trollhättan

Troll Städ

Stamkullevägen 1B

461 40 Trollhättan

Eas Omsorg & Städservice

Hjortmossegatan 107

461 51 Trollhättan


Fler städbolag i Trollhättan

Citystäd Trollhättan

Norra Björkevägen 60

461 95 Trollhättan